Dovenetelweg 6, 2555 TG Den Haag

Geopend op – Maandag t/m Vrijdag, 09:00 – 17:00

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen, staat uw vraag hier niet tussen. Neem dan gerust contact met ons op!

FAQ

Waarom Polydent?

Bij Polydent staan we garant voor service, persoonlijk contact en topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Jong enthousiast team onder leiding van een tandprotheticus. We werken met goede, grote voorraden, groeiend assortiment, snelle levering en we staan open voor alle ideeën en tips die we ontvangen van u als klant om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Komen de kleuren van de Goldent elementen goed overeen met de Vita kleuren?

Ja we kunnen daar kort over zijn, een A1 is ook echt een A1 en dat geldt ook voor de overige kleuren.

Zijn er kleurringen van Goldent?

Ja, Goldent heeft eigen kleurringen. Deze leveren we gratis.

Komen de kleuren van de Goldent tanden- en kiezensets goed overeen met de kleurring?

Ja, die komen uitstekend overeen, ook de setjes onderling zijn precies hetzelfde qua kleur.

Komen de maten aangegeven op de vormenkaart goed overeen met de tanden- en kiezensets van Goldent?

Ja, de aangegeven maten van de vormenkaart zijn ook de maten van de tanden en kiezensets..

Hebben jullie alle 16 Vita kleuren in jullie assortiment?

Ja, we hebben van zowel Goldent Premium als Goldent Exclusive alle 16 Vita kleuren uit voorraad leverbaar.

Heeft Goldent ook een bleach kleur leverbaar?

Nee, deze hebben we nog niet. We hanteren nu nog de 16 Vita kleuren, maar als de vraag groter gaat worden sluiten we dat voor de toekomst niet uit.

Wat zijn de voordelen/ kenmerken van elementen van Goldent?

Goldent bestaat uit zeer natuurlijke elementen, een ruim assortiment tanden en kiezen. Hoge slijtvastheid, sterke kleurechtheid, hoge anti-plakweerstand, goed te onderhouden en optimale hechting.

Wat is het verschil tussen Goldent premium en Goldent exclusive?

Goldent premium is een 3-laags element cross-linked kunststof, Goldent exclusive is een 4-laags element double cross-linked kunststof. Verder bestaat het assortiment wel uit dezelfde tanden en kiezen modellen.De Goldent exclusive heeft alleen iets donkerdere halzen en incisaal is hij iets translucenter.

Zit er CE op de elementen van Goldent?

Ja, er zit CE op de elementen.

Is een consignatie mogelijk bij Polydent?

Ja, we plaatsen ook consignaties. We leveren alles in een ladekastje van Polydent met gestickerde inlegvellen zodat je in 1 oogopslag kan zien welke tanden- en/of kiezensets er ontbreken en zo het kastje weer makkelijk aangevuld kan worden. Een consignatie wordt altijd in overleg samengesteld met de buitendienst medewerker, zodat deze geheel naar wens geplaatst kan worden. Maandelijks zal de buitendienst medewerker langskomen om de kast aan te vullen, zodat jullie er geen omkijken naar hebben. Ook omruilingen of veranderingen in de consignatie kunnen besproken worden en veranderingen kunnen aangebracht worden.

Hebben jullie proefsetjes van jullie tanden en kiezen?

Ja , iedereen kan gratis een proefsetje aanvragen bij binnen- of buitendienst.

Hebben jullie ook levende vormenkaarten van het gehele assortiment tanden en kiezen?

Ja van zowel de Goldent premium als de Goldent exclusive tanden-/liezenlijn hebben we levende vormenkaarten. Geleverd in een toondoos van de leverancier. We hanteren hiervoor speciale prijzen en verkopen deze ook maar eenmalig per klant tegen deze aantrekkelijke introductieprijs . Meerdere levende vormenkaarten in 1 koop is wel toegestaan.

Is het mogelijk om bij Polydent aangebroken setjes te crediteren?

Bij Polydent crediteren wij geen aangebroken setjes en wel om de volgende reden; uit jarenlange ervaring is gebleken dat aangebroken of beslepen sets nogal eens onopgemerkt in het magazijn belanden en zo doorverkocht worden aan een andere klant. Om dit te compenseren hebben we de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk laag gehouden, zodat ook kleinere afnemers er voordeel bij hebben. Aangebroken setjes kunnen vaak meerdere keren gebruikt worden voor reparaties en zo wordt uit ieder setje het maximale gehaald.

Voor welke werkstukken adviseren jullie Goldent Premium, en voor welke Goldent Exclusive?

Goldent exclusive is prima geschikt voor implantaat werkstukken, voor de overige werkstukken volstaat Goldent premium prima.

Berekenen jullie verzendkosten?

We berekenen op tanden en kiezen geen verzendkosten, ook niet bij kleinere orders. Bij producten van Lactona en Dyna hanteren we een grens van €150,-, daar boven vervallen de verzendkosten.

Heeft Polydent een medewerker buitendienst als ik graag bezocht wil worden op mijn bedrijf?

Ja, we hebben dagelijks iemand op de weg rijden. Ook de binnendienst kan uw vragen beantwoorden.

Hebben jullie alle producten goed voorradig?

We hebben een groot magazijn met tanden en kiezen, zowel de Goldent premium als Goldent exclusive, alle vormen van alle kleuren hebben we op voorraad.

Wat hanteert Polydent als het betalingstermijn?

We houden een betalingstermijn van 30 dagen aan bij Polydent.

Krijg je extra korting als ik kies voor webshop bestellen?

Nee, voor webshop bestellen hebben wij geen extra kortingen, omdat hier gebruik gemaakt wordt van ideal betalingen.

Krijg ik extra korting als ik kies voor automatische incasso?

Ja, hiervoor krijg je 2% extra korting.

Waaruit bestaat het assortiment van Polydent?

Polydent is in 2016 gestart met de verkoop van tanden en kiezen van het merk Goldent. Februari 2017 is daar het assortiment van Lactona bijgekomen met prothese bakjes, prothese borstels, prothese reiniger, implantaat borstel en volledige setjes met box borstel en reiniger ( travelbags), implaclean. Medio 2017 is Polydent agent van Dyna geworden en nu kunnen we ook steggen, ruiters, dalbo’s en locators aanbieden.

Vanaf Januari starten we met zirconium blanks van Kerox.

Via Polydent kan je ook steggen laten maken, van welk materiaal worden deze gemaakt?

Steggen worden gemaakt en ontworpen bij Dyna Dental Engineering bv, er wordt gebruik gemaakt van biocompatibel Titanium Grade 5 ELI. Precisiewerk, spanningsvrije pasvorm, duurzaam en sterk product en in Nederland vervaardigd.

Hoe lang duurt het voordat ik een steg retour in huis heb?

Als een steg op bijvoorbeeld maandag opgehaald wordt, heb je het de week erop op maandag weer in huis. Bij dinsdag ophalen, de week erop dinsdag weer in huis, etc. 5 werkdagen dus aanhouden. Bij aanleveren eigen design zal deze tijd korter zijn.

Op welke implantaat systemen kunnen er steggen gemaakt worden?

Op de meest gangbare implantaatsystemen kunnen steggen gemaakt worden. We hebben een compleet overzicht welke implantaatsystemen dit zijn. Staat er iets niet in de lijst bij, vraag dan naar de mogelijkheden bij de buitendienst medewerker.

Is het ook mogelijk om zelf een design van een steg aan te leveren en alleen de steg te laten frezen?

Dat is zeker mogelijk. Vaag naar de mogelijkheden bij onze buitendienst medewerker.

Leveren jullie ook schroeven mee met een steg?

Ja, wij kunnen ook schroeven leveren bij steggen.

Is het ook mogelijk om ruiters op maat bij een steg geleverd te krijgen?

Ja, wij kunnen ruiters op maat leveren van het merk Cendres Meteaux in Goud macro/micro, Doral macro/micro en Titanium macro/micro.

Van welk merk leveren jullie ruiters, dalbo’s en locators?

Onze Ruiters en Dalbo’s zijn van Cendres Meteaux, de Locators van Zest.

Waarom adviseren jullie Implaclean?

Implaclean is speciaal ontwikkeld voor mensen met implantaten en onmisbaar voor een goede verzorging hiervan. Door het gebruik van implaclean krijgen tandplak en tandvleesontstekingen geen kans en blijven pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën. De actieve zuurstof zorgt er tevens voor, dat tanden wit blijven en er na verloop van tijd geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijke tanden en de implantaatconstructies. Implaclean heeft een laag fluoride gehalte, is ph neutraal en heeft geen schurende bestanddelen.

Jullie verkopen ook prothese boxen en prothese borstels, is personaliseren mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Vraag bij de binnen of buitendienst naar de mogelijkheden. Bedrukking kan ook het gehele jaar door.

Komen er nog extra kosten bij om dit te laten bedrukken, zoals instelkosten?

We hanteren vaste prijzen voor bedrukte prothese boxen en borstels, deze zijn inclusief instelkosten en drukkosten, vraag bij de binnen of buitendienst naar de mogelijkheden.

Hanteren jullie nog staffels op producten?

Ja, we hebben op alle producten van Lactona staffelkortingen. Op onze tanden en kiezen en producten van Dyna zoals de ruiters, dalbo’s en locators niet.

Hoe wordt Lactona Denture Clean, de prothese reiniger, gebruikt?

Lactona Denture Clean, prothesereiniger 100 ml is erg geconcentreerd, je hebt dus ook maar een minimale hoeveelheid nodig. 2 druppels prothese reiniger op de prothese doen en dan met lauwwarm water en een prothese borstel de prothese goed poetsen.

Stuur ons een e-mail
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.