Kerox Zirconium;

Kerox beschikt over 30 jaar ervaring in het produceren van keramische producten, met een productie faciliteit in Hongarije. Kerox heeft een leidinggevende positie in haar markt met wereldwijd 240 afnemers in meer dan 40 landen. Kerox produceert jaarlijks meer dan 60 miljoen hightech keramische producten, tevens zijn ze gespecialiseerd in de productie van de hoogste kwaliteit zirconium voor de tandheelkunde. Het team wordt ondersteund door een groot Research and Development en engeneering team, die alleen werken met zirconium.

Kerox beschikt over een unieke pers en sinter know how. Een Total Quality Management dat de meest geavanceerde kwalificatie methoden combineert. Zowel een geautimatiseerde (machinale) inspectie, als meervoudige procedures voor kwaliteitscontrole garanderen 100%controle over de producten.

Met behulp van de nieuwste technologie, de beste grondstoffen en ervaren professionals, heeft Kerox een innovatief sterk en hoog translucent zirconium. De afzet markt groeit snel de laatste jaren en wordt nu gebruikt door tandtechnici en tandartsen uit de hele wereld.